tisdag 21 augusti 2007

Remouladupplevelse/-incident

Denna tisdag var vi i gänget utspridda på tre kontinenter så vi kände oss tvingade att hitta på något som gick att göra enskilt. Helt naturligt föll valet på att "dokumentera en upplevelse eller incident involverande remouladsås (eller någon annan fransk sås)".

Anders gick ut hårt med en hemlagad remoulad:


Finhacka ättiksgurka, kapris, persilja och lök.


Lägg i billig plastlåda (helst sexkantig) och spruta på rejält med majonäs.


Tillsätt körvel (kryddhyllans chaufför) och dragon.


Peppra och salta.


Voila!



K-A befann sig i New York och satsade allt på ett kort:


Klockan nio på morgonen lyckades han hitta den mest remouladdrypande bagel som världen någonsin skådat. Förutom med remouladsås var den även fylld med någon slags fiskfärs. *shudder*



Hampus var i Korea och eftersom det var sent på kvällen fick det bli det det blev:


En såsbuffé på hotellet!

En spontan och trevlig svensexa! På grund av den taskiga framförhållningen fick vi tyvärr inte med hela gänget, men så blir det ibland på en svensexa.

1 kommentar:

Anders Larsson sa...

Den där bageln ser inte helt koscher ut...